bg
boy
Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame.
girl boy
Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame. Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame.
16.03.2020

Klíma v škole

Vážení rodičia, v spolupráci s Paneurópskou vysokou školou v Bratislave sme sa rozhodli zapojiť do medzinárodného projektu Georgia School Climate Surveys (GSCS) skúmajúceho klímu školy.

Klíma školy je jedným z dôležitých činiteľov v edukačnom procese a vo výraznej miere sa podieľa na tom, ako sa žiaci, ale aj učitelia v triede, alebo v škole cítia. Vytvára sa určité sociálno-emocionálne „ovzdušie“, ktoré má edukačnom priestore významný vplyv.

Pre získanie podkladov k tomuto výskumu je potrebné vyplniť dotazníky, ktoré mapujú názory žiakov, zamestnancov školy i rodičov.

Žiaci i zamestnanci vyplnia dotazník v škole. Všetky odpovede sú anonymné a následne budú hromadne spracované.

Aby ste si boli istí, na aké otázky budú žiaci  uvádzať svoje názory a pocity, vzory žiackych dotazníkov prikladáme v prílohe. (Len pre informáciu). V priebehu budúceho týždňa vám dotazníky pre rodičov prinesú deti domov. Prosíme o ich vyplnenie a opätovné vrátenie späť. Názor každého z vás je pre nás dôležitý.

Závery a zistenia, ktoré z nich vyplynú, chceme použiť k vyhodnoteniu súčasného stavu klímy očami detí zamestnancov i rodičov, odhaleniu rezerv, a tiež k stanoveniu si nových cieľov, ktoré budú viesť k skvalitneniu našej práce a najmä k zlepšeniu klímy a atmosféry na našej škole.

Školská klíma je jedným z ukazovateľov kvality školy. Záleží nám na tom, aby naša škola bola miestom radosti, spokojnosti a sebarealizácie všetkých jej tvorcov.

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím