bg
boy
Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame.
girl boy
Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame. Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame.
15.04.2021

Návrat žiakov do škôl a COVID automat

Milí rodičia a žiaci,

na základe rozhodnutia  MŠVVaŠ SR  účinnosťou od 19. apríla 2021 v súlade s podmienkami uvedenými v uznesení vlády Slovenskej republiky č. 160 zo 17. marca 2021 v znení uznesenia vlády Slovenskej republiky č. 169 z 24. marca 2021 a uznesenia vlády Slovenskej republiky č. 176 z 31. marca 2021 obnovuje školské vyučovanie pre 8. a 9. ročník ZŠ. 

Od 26. apríla 2021 sa následne obnovuje školské vyučovanie vo všetkých školách a prevádzka všetkých školských zariadení v súlade s podmienkami regionálneho COVID AUTOMAT-u.

Žiak absolvuje antigénové testovanie, nie staršie ako 7 dní  a v pondelok pri nástupe predloží triednemu učiteľovi kópiu dokladu o negatívnom výsledku testu spolu s dokladom o negatívnom výsledku akéhokoľvek testu jedného zo zákonných zástupcov a s čestným vyhlásením, ktoré nájdete tu.

Základná škola neponúka možnosť absolvovať testovanie pomocou PCR testov - kloktaním.

Každý piatok škola ponúka testovanie antg. testami v čase od 14:00-19:00 (o akýchkoľvek zmenách budeme informovať na eduPage a na stránke školy). 

Vyučovanie bude prebiehať podľa pôvodného rozvrhu aj pre žiakov, ktorí ostávajú na dištančnom vyučovaní. 

 

 

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím