bg
boy
Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame.
girl boy
Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame. Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame.
01.12.2021

Olympiáda ANJ

Na našej škole sa každoročne organizuje školské kolo olympiády v anglickom jazyku. Hlavnou myšlienkou súťaže je preveriť vedomosti talentovaných žiakov z tohto jazyka. Zapájanie sa do podobných súťaží umožňuje žiakom vedomostne rásť a motivuje ich to v seba- rozvoji i pri ďalšom štúdiu.

Tento rok sa školské kolo uskutočnilo dňa 24.11. 2021 pod vedením členov PK anglického jazyka. Cieľom bolo testovať zručnosti a jazykové schopnosti žiakov nad rámec učebných osnov.

Súťaže sa celkovo zúčastnilo 25 žiakov našej školy a súťažili v dvoch kategóriách. Žiaci 5.,6. a 7. ročníka boli zaradení do kategórie 1A a žiaci 8. a 9. ročníka boli zaradení do kategórie 1B.
 

Umiestnenia v jednotlivých kategóriách sú nasledovné:

Kategória 1A:

  1. miesto: Sofia Moravská (7.A)- postupuje do okresného kola
  2. miesto: Dávid Kupčík (7.C)
  3. miesto: Juraj Gnidiak (6. A)

Kategória 1B:

  1. miesto: Lara Lipiaková (9.A)- postupuje do okresného kola
  2. miesto: Jakub Kobiliak (9.A)

Pre viacero rovnakých výsledkov sme 3. miesto neudeľovali.

Každý zo zúčastnených bol odmenený motivačnou jednotkou za aktivitu a výhercovia získali diplomy, vecné ceny i sladké maškrty.

 Výhercom srdečne blahoželáme, zúčastneným veľmi pekne ďakujeme za spoluprácu a všetkým prajeme veľa úspechov v ďalšom štúdiu.

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím