bg
boy
Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame.
girl boy
Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame. Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame.
23.10.2006

Projekt "Digitálne štúrovstvo na školách"

Naša základná škola reagovala na výzvu Ministerstva dopravy, pôšt a telekomunikácií SR na predkladanie projektov z oblasti informatizácie spoločnosti pre prioritu: podpora vzdelávacích aktivít pre zvyšovanie vzdelanosti v oblasti informačných a komunikačných technológií špecifických skupín obyvateľstva - podprogram 01,a predložila projekt v zmysle Výnosu č. 2424/M-2004 z 15. novembra 2004 v znení výnosu č. 2085/M-2005 zo dňa 7. októbra 2005 o poskytovaní dotácií v pôsobnosti Ministerstva dopravy,pôšt a telekomunikácií Slovenskej republiky DIGITÁLNE ŠTÚROVSTVO NA ŠKOLÁCH a predložený projekt Škola – centrum vzdelávania a zvyšovania počítačovej gramotnosti v regióne bol schválený a podporený dotáciou MDPT SR 100 tisic Sk. Projekt bol podporený v rámci spolufinancovania sumou 15 tisíc Sk (Mesto Námestovo, Rodičovská rada pri ZŠ).

Vďaka finančnej podpore Ministerstva dopravy, pôšt a telekomunikácií s prispením Mesta Námestovo a sponzorov sme mohli pre občanov nášho mesta aj občanov z okolitých dedín otvoriť brány našej školy v popoludňajších hodinách počas roka 2006.

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím