bg
boy
Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame.
girl boy
Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame. Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame.
09.09.2015

Projekt "Elektronizácia vzdelávacieho systému regionálneho školstva"

Národný projekt Elektronizácia vzdelávacieho systému regionálneho školstva má priniesť vybudovanie a vytvorenie funkčného elektronického vzdelávacieho systému a uvedenie elektronických služieb do prevádzky.

Jeho súčasťou je aj zriadenie a vybavenie digitálnych tried, prispôsobenie digitálneho obsahu a v neposlednom rade aj o vyškolenie vybraných pracovníkov pre zabezpečenie ďalšieho vzdelávania pedagogických pracovníkov.

Financovaný je z prostriedkov štrukturálnych fondov EÚ v rámci operačného programu Informatizácia spoločnosti a realizuje sa v období 22. novembra 2013 do 30. septembra 2015. Škola v rámci projektu získala moderné digitálne vybavenie, ktoré jej umožní lepšie využívať digitálny vzdelávací obsah a modernizovať výučbu na hodinách. Ide o interaktívnu tabuľu, notebook, tablety a wifi routre.

Partnerom projektu je Metodicko-pedagogické centrum, ktoré zodpovedá za organizačno-personálne zabezpečenie logistickej časti projektu a využívania digitálnych vzdelávacích materiálov pre moderné formy výučby.

Viac sa dozviete na www stránke projektu a tu.

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím