bg
boy
Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame.
girl boy
Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame. Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame.
20.01.2022

Spolu múdrejší 3

Cieľom výzvy je podpora pre tie základné školy, ktoré budú prostredníctvom kvalitného a dostupného doučovania svojich žiakov, vytvárať podmienky na zlepšovanie ich vedomostí a zručností v hodinách mimo vyučovania v stanovenom rozsahu.

Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky z rozpočtu na rok 2022 vyčlenilo finančné prostriedky na rozvojový projekt „Spolu múdrejší 3“, do ktorého sa zapojila aj naša škola. 

Cieľom projektu je podporiť tie školy, ktoré budú prostredníctvom doučovania žiakov ohrozených školským neúspechom alebo nedostatočným prístupom k digitálnym technológiám počas dištančného vzdelávania vytvárať podmienky na zlepšovanie ich vedomostí a zručností.

Projekt sa realizuje v priebehu mesiacov od januára  až do mája 2022 a zapojili sa do neho žiaci 1. a 2. stupňa a 11 vyučujúcich.

Realizuje sa v predmetoch slovenský jazyk a literatúra, anglický jazyk a matematika.

Žiaci, ktorí sa do projektu zapojili, sa formou doučovania venujú tým častiam učiva, v ktorých z rôznych dôvodov počas dištančného vzdelávania mali nejaké problémy a potrebujú učivo dobehnúť.

Veríme, že doučovanie týmto žiakom pomôže zlepšiť si vzdelávacie výsledky v škole. 

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím