bg
boy
Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame.
girl boy
Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame. Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame.
16.01.2023

Športová gymnastika

Dňa 11.1.2023 sa na ZŠ Komenského ulici konala súťaž v športovej gymnastike.

Súťaže sa zúčastnilo 56 detí v piatich vekových kategóriách, z obci Beňadovo, Krušetnica, Oravská Lesná, Klin, Zákamenné a z mesta Námestovo. Z našej školy sa v kategórii Slniečka na 4.mieste umiestnil Juraj Naništa (1.A) , v kategórií najmladšie žiačky 2.miesto získala Katarína Rusnáková (2.A), v najpočetnejšej kategórií mladších žiačok sa na 6. mieste umiestnila Vanessa Alica Gogoláková ( 4.A), 7.miesto Zara Zošsáková, 8.miesto Karin Ťapáková a Alexandra Huľová všetky zo 4.A. Staršie žiačky reprezentovala Nina Holubová, ktorá získala 1.miesto (7.B) , 6.a 7. miesto obsadili v tejto kategórií Martina Matejčíková a Alexandra Machyňáková (8.C ). V juniorskej kategórii žiačky naśej školy obsadili všetky tri miesta. 1.miesto Barbora Mokošáková, 2.miesto Sasha Madleńáková, 3.miesto Angelína Jančová a 4.miesto získala Kvetka Krivdová. Deťom srdečne blahoželáme a ďakujeme za pekné, športové výkony. Výťažok zo štartovného ( 5€) bude venovaný detskému oddeleniu Dolný Kubín.

Súťaž podporili : ZŠ Komenského Námestovo, ŠK Dúha, Tech Company s.r.o, Lekáreň pod Kalváriou Zákamenné, Papiernictvo veľkosklad Franek, Tomáš Sameliak, Domatra, Cukráreň Gerek, Ľuboš Rusnák Autolak NO a Tvorenie s láskou Z. Sameliaková. O občerstvenie sa postarali súťažiaci našej školy a naše pani kuchárky.

 

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím