bg
boy
Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame.
girl boy
Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame. Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame.
06.03.2024

Súťažili sme s Talentídou

Aj tento rok sa naši žiaci zapojili do „súboja o najmúdrejšieho medzi najbystrejšími“ a zúčastnili sa 15. ročníka celoslovenskej vedomostnej súťaže Všetkovedko.
Našu školu najúspešnejšie reprezentovali Matej Kubiridžák z 2.A a Branislav Gerek z 3.B, ktorí získali diplom, šatku, peračník a ceruzku. Titul Všetkovedko, šatku a ceruzku získali aj Patrik Gracík z 3.A a Samuel Košťál z 3.B. Ostatní žiaci dostali diplom Všetkovedkov učeň spolu s ceruzkou.
Na Všetkovedka nadväzuje vedomostná súťaž Expert Geniality Show, ktorá je určená pre starších žiakov. Samozrejme, aj jej náročnosť sa primerane stupňuje. Tento rok sa opäť najviac darilo Jurajovi Haluškovi z 8.B, ktorý získal titul Svetobežník a TOP Expert. Ostatní  účastníci súťaže Expert dostali na pamiatku pekné pero.
 
Ocenili sme aj riešiteľov najstaršej matematickej súťaže Pytagoriáda.
V kategórii P3 boli úspešní:  Matias Cubinek,  Filip Galčík, Patrik Gracík, Adela Hajdučíková, Lukáš Huľo, Samuel Košťál, Marko Metes, Juraj Migra a Branislav Gerek, ktorý postupuje na okresné kolo.
V kategórii P4 úspešnými riešiteľmi boli: Kristína Brontvajová, Hugo Jendrušák, Boris Macala, Alex Žuffa a Ján Michaliga s postupom na okresné kolo.
Za  kategóriu P5 bude našu školu reprezentovať Klára Šubjaková.
 
Žiakom srdečne gratulujeme a prajeme veľa úspechov v ďalších súťažiach. 👏🏼

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím