bg
boy
Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame.
girl boy
Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame. Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame.
20.04.2023

Veľký posun a zlato pre Katku Rusnákovú

 

Dňa 15.4.2023. sa v Handlovej konali preteky O veľkonočné vajíčko v športovej gymnastike, ktorej sa celkovo zúčastnilo 160 nádejných gymnastiek.

Debut medzi najmladšími žiačkami mala: Katka Rusnáková, ktorá si vybojovala 1. miesto 🥇 a posunula sa až o 12 priečok. Spomedzi 40 gymnastiek. Naša najmladšia žiačka Anetka Štefaničiaková si vybojovala 10. miesto.

Emka Labdíková, a Karolínka Kaderová skončili v druhej desiatke.

Mladšia žiačka Vaneska Gogoláková tiež zažila debut a vybojovala si 8. miesto, ktorá sa posunula o 12 priečok spomedzi 30 gymnastiek. Zara Zoššáková svoje prvé preteky zobrala veľmi poctivo a umiestnila sa na peknom 18. mieste.

Medzi Juniorkami si pekné 6. miesto vybojovala Barbora Mokošáková. V druhej desiatke sa umiestnila Aneta Brisudová , Klaudia Ďubašáková, Martina Matejčíková a Jessica Brockobová

Katku Rusnákovú a Anetku Štefaničiakovú v sobotu 22.4. 2023 čaká prvá veľká súťaž. Kde sa predstavia na štyroch náradiach (prostnom, kladine, preskoku a hrazde)

Gratulujeme! 💛

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím